Blog

Pse ju duhet të shisni shtëpinë tuaj në 2018

Pse ju duhet të shisni shtëpinë tuaj në 2018

Blerësit janë duke u ngatërruar. Homebuyers etur kanë qenë të frustruar gjatë disa viteve të fundit, duke përjetuar inventar të ulët në shumicën e tregjeve kryesore

Blerësit janë duke u ngatërruar. Homebuyers etur kanë qenë të frustruar gjatë disa viteve të fundit, duke përjetuar inventar të ulët në shumicën e tregjeve kryesore , e cila është duke i shtyrë ato për të filluar pazar në shtëpi më parë gjatë vitit në përpjekje për të rrahur konkurrencën dhe për të siguruar që ata nuk janë të humbur në ndonjë pronat në dispozicion .   Koha më e mirë për të shitur shtëpinë tuaj është tradicionalisht midis marsit dhe qershorit, vë në dukje Sridharan, ndërsa klimat më të ngrohta mund të shohin një kornizë më të gjatë kohore, sepse ato nuk janë të kufizuara nga moti. Por moti i ftohtë nuk po i mban blerësit e interesuar të fillojnë kërkimin e tyre në shtëpi në fillim të vitit . Fakti që blerësit marrin një ditë pas një pushimi të madh për të filluar kërkimin e shtëpisë së re do të thotë se sezoni i shitjes tradicionale mund të jetë edhe më i nxehtë.