• Numri I telefonit

  • +355 69 57 84 063

line
  • Blvd."Bajram Curri" 1 Maji

  • 5, 41/1, Tirana ALBANIA

line
  • Email

  • info@zivaro.al

image

Pse ju duhet të shisni shtëpinë tuaj në 2018

Nëse nuk keni menduar shumë për shitjen e shtëpisë tuaj këtë vit, mund të dëshironi të mendoni përsëri. Nëse je një pronar i shtëpive dhe ke menduar për shitjen, çfarë po prisni? Ju nuk mund ta konsideroni vitin 2018 si vit për të shitur, por këtu janë katër arsye pse shitja në 12 muajt e ardhshëm mund të jetë më e dobishme se sa mendoni.

image

Mënyrat për të kursyer në qira dhe shpenzime Kur përpiqeni të blini një shtëpi

Marrja e kërcimit nga qiramarrësi në pronarin e shtëpive është emocionuese, por shpesh është më e vështirë se sa shumë parashikojnë. Edhe në qoftë se pengesat e përbashkëta të kredive studentore dhe pagesave të automjeteve nuk ju peshojnë, shuma që paguani me qira mund të kurseni para për pagesën tuaj të ardhshme të pamundur. Këtu janë gjashtë gjëra që mund të bëni për të ndryshuar qiranë tuaj dhe zakonet e shpenzimeve për të arritur qëllimin tuaj të pagesës poshtë më shpejt. Këtu janë disa gjëra që mund të bëni për të ndryshuar qiranë tuaj dhe zakonet e shpenzimeve për të arritur qëllimin tuaj të pagesës poshtë më shpejt.